На Прикарпаті у "Свободи" крадуть голоси

На Івано-Франківщині у "Свободи" крадуть голоси до обласної ради.

Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив голова обласної організації партії Олександр Сич.

"Процес підрахунку голосів навмисно затягується з метою крадіжки голосів у нас на користь провладних партії, - каже Олександр Сич. 

За його словами - це український феномен - коли вибори закінчилися тільки для виборців, а для політичних сил вони триватимуть іще довго. 

"Так дані екзит-полу давали нам 24.7% і в першу ніч наш паралельний підрахунок голосів це підтверджував. Проте уже на другий день цей процент почав різко зменшуватися, натомість у - Партії регіонів рости", - зауважує головний свободівець області.

Також Олександр Сич зазначає, що якщо у більшості політичних сил дані паралельного підрахунку відрізняються в межах статистичної похибки, то у "Свободи" падіння на сьогодні склало 8%.

"Зараз уже ніхто нічого не може контролювати - саме це й вигідно режисерам цих виборів... Я переконаний, що до кінця підрахунку іще ряд малих партій підтягнуться до три відсоткового бар'єру, а вже потім із вдячності служитимуть владі, - розповідає Олександр Сич. - Нас штовхають на конфлікт своїм нахабним політичним злодійством...".
Леся, 04.11.2010 14:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини