Юлія Тимошенко представила проект "Україна третього тисячоліття"

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко представила новий інтернет-проект "Україна третього тисячоліття".

Цей проект, за її словами є спільною розробкою інтелектуальних кіл громадянського суспільства пакету найбільш актуальних для України законопроектів та проекту нової конституції.  

"Ми з сьогоднішнього дня починаємо разом з усіма людьми доброї волі і того рівня інтелекту, який дозволяє це робити, формувати не обіцянки, не рекламні ролики, а формування бачення проекту "Україна третього тисячоліття", - заявила лідер "Батьківщини" на десятому всеукраїнському з'їзді партії.

За словами Тимошенко, цей проект і є тим самим життєвонеобхідним мотором, який дасть країні рух вперед.

Тимошенко переконана, що "Україна третього тисячоліття" дозволить почути кожного інтелектуала, кожну розумну людину, яка хочете зробити Конституцію не "під Януковича, Тимошенко чи Ющенка", а під власний народ, під вимогу сучасного часу.

"Тут можна побачити ключові законопроекти про судову систему та статус суддів, які зроблять їх незалежними. Є тут проекти і про суспільне телебачення та радіомовлення, про інформаційний простір та свободу слова...", - розповіла Юлія Тимошенко.

Робота проекту керуватиметься стратегічною радою та робочими групами по кожному законопроекту, а дописувачі матимуть можливість ще й подискутувати.

"Я вірю, що спільні зусилля та спільна мета, до якої ми йдемо і є тим алгоритмом, який приведе нас до успіху", - резюмувала Юлія Тимошенко.
old_editor, 18.10.2010 15:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини