"Прикарпаття" нарешті перемагає

"Прикарпаття" нарешті зуміло перервати серію невдалих матчів і таки перемогти. У домашньому матчі проти міцного середнячка першої ліги армянського "Тітану" підопічні сергія Пташника виравали перемогу - 2-1.

Щодо перебігу матчу, то першими рахунок відкрили господарі - це Павло Онисько відзначився у другому матчі поспіль.

Через декілька хвилин рахунок на табло міг стати рівним, але півзахисник гостей Роман Довжик, реалізовуючи пенальті, не зумів потрапити навіть у рамку воріт, яку захищав Іконніков.

Вже на початку другого тайму у "Прикарпаття" з'явився реальний шанс подвоїти свою перевагу - суддя призначає другий у матчі пенальті, але Онисько не переграє стража воріт "Тітану".

Граючи від оборони, господарі протягом декількох хвилин провели ще декілька небезпечних атак на ворота кримчан, які успіхом не увінчались. Проте, рідкісна атака гостей на 60-хвилині привела до прикрого голу Маслова. В ті хвилии подумалося, що, як і в попередніх матчах, футболісти "Прикарпаття" маючи перевагу, як в рахунку, так і по грі, знову на останніх хвилинах пропустять гол і програють...

Але прикарпатці зуміли забити другий гол - дубль оформив Павло Онисько і піднятися із останнього иісця в турнірній таблиці.

Наступний свій матч "Прикарпаття" проведе у Добромилі, проти ФК "Львів".
old_editor, 18.10.2010 11:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини