"Прикарпаття" поступається в дербі аутсайдерів

Івано-Франківське "Прикарпаття" в драматичному матчі таки не змогло втримати перемоги над калінінським "Феніксом-Іллічівцем" та вкотре програло.

До дербі аутсайдерів обидві команди підійшли в просто жахливому психологічному стані - перед очною зустріччю Івано-Франківці поступилися у п'яти попередніх поєдинках, а калінінці в семи останніх зустрічах здобули лише один бал.

Суперників розділяло лише два очки, тому ціна перемоги була дуже великою.

Слід зазначити, що в обласному центрі Прикарпаття "Фенікс" іще не перемагав.

Початок матчу був за господарями. Бажання забити швидкий гол в ряди годи таки матеріалізувалося і на 15 хвилині "Прикарпаття" виходить вперед - це Ревуцький приносить шматок радості нечисленним уболівальникам, що в цей холодний вечір прийшли на стадіон, щоб підтримати рідну команду.

В подальшому було більше боротьби, чим, власне, футболу. Багато стиків, браку в передачах.

А наприкінці другого тайму сталося те, до чого починають звикати франківські уболівальники - протягом шести хвилин калілінці забивають два м'ячі та святкують перемогу - на 76 та 82 хвилині відзначився нападник гостей Леонов.

Після цього матчу "Прикарпаття"надійно закріплюється на дні турнірки, а "Фенікс" підіймається на 15 місце, на одне очко випереджаючи бурштинський "Енергетик".
old_editor, 07.10.2010 11:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини