В листопаді на Прикарпаття завітають функціонери НОК

На середину листопада планується приїзд на Івано-Франківщину делегації Національного олімпійського комітету на чолі з головою Сергієм Бубкою та Міністром спорту Равілем Сафіуліним.

Про це розповів начальник головного управління сім'ї, молоді та спорту ОДА Мирослав Карабін.

"На останній звітно-виборній конференції НОКу 107 делегатів переобрали Сергія Бубку і це для нашого краю позитив, адже Сергій Бубка приділяє нашому Івано-Франківщині багато уваги. - каже Мирослав Карабін. - На листопад ми плануємо його приїзд разом із Міністром спорту. Метою буде огляд спортивних об'єктів області в світлі проекту "Олімпіада 2022".

За словами Мирослава Карабіна, щоб туристи почали відвідувати спортивні змагання в області, їх потрібно проводити у великій кількості.

"У нас є задумка перетворити "Вечірній Івано-Франківськ" у Кубок Європи зі спортивної ходьби. Для цього ми зробимо усе можливе і скоро Франківськ побачить найкращих європейських представників з цього виду спорту", - розповідає головний олімпієць області. 

Щодо програми "ОІ-2022 на Прикарпатті", то Мирослав Карабін повідомив, що вона максимальними темпами розробляться і уже найближчим часом розпочнеться її втілення.
Леся, 11.10.2010 11:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини