Залишити свій слід в історії може кожен - Сергій Ковтун

"Ми викладемо із зібраних аркушів слово, яке саме зараз не розповім, це таємниця. Також організуємо гру, в якій будуть задіяні всі учасники флеш-мобу",- каже Сергій Ковтун.

1 жовтня  біля Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника відбулася друга частина флеш-мобу «Залиш свій слід». Перша - пройшла вчора біля Національного університету нафти і газу. Активність студентів перевершила всі очікування організаторів. 

"Нам вчора не вистачило паперу, щоб всі охочу змогли залишити свій слід", - розказав організатор флеш-мобу Сергій Ковтун.

Мета цієї акції - розбудити та повеселити молодь. Люди залишали на папері відбитки не тільки рук та ніг, а й будь-якої частини тіла, якої тільки побажали. Учасники флеш-мобу отримали величезне задоволення.

"Ми хочемо викликати у всі усмішку, збудити людей та подарувати позитивні емоції. Учасники залишають навіть відбитки вух, носа та губ, а іноді роблять це не тільки на папері, але й обличчі товариша", - повідомив Сергій Ковтун.

"Це просто супер акція, робити такі відбитки надзвичайно весело, я залишила і свій ніс", - розповіла студентка Віка.

З усіх зроблених відбитків організатори планують у неділю в 17. 30 біля Ратуші викласти слово. Всі хто прийдуть на завершальний етап флеш-мобу, обов'язково візьмуть у ньому участь.


Лілія Горковенко

 

Леся, 01.10.2010 16:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини