Прикарпаття готується до опалювального сезону - ДЖКІ

Наближається до завершення підготовка комунального житлового фонду, соціальної сфери до опалювального сезону 2010-2011 р.р. 

Державна житлово-комунальна інспекція в Івано-Франківській області здійснює контроль за станом готовності теплових господарств, житлових будинків , закладів освіти та охорони здоровя до роботи в зимових умовах відповідно до вимог діючих в нашій країні Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду. 

За словами начальника інспекції Михайла Ткачука, вибірковими перевірками працівників інспекції виявлено, що краще ведеться підготовка до зими в містах Івано-Франківську, Яремче, Болехові, Долинському, Богородчанському районах.

"Позитивний досвід підготовки медичних та освітянських закладів є в місті Долині. На завершенні пуско-налагоджувальні роботи на комунальних котельнях в Івано-Франківську", - сказав Михайло Ткачук.

Разом з тим, не подано в ДЖКІ жодного паспорта готовності житлових будинків із Снятина, Верховини, Тисмениці, Бурштина, Рогатина. Через відсутність належного фінансування та бездіяльність керівників житлово-комунальних організацій не всі будинки належно підготовлені до опалювального сезону в Рожнятові, Вигоді, Брошнів-Осаді та інших населених пунктах області. 

Не готова до роботи в зимових умовах Снятинська центральна лікарня, де зволікається здача в експлуатацію нової котельні. 

"Поза увагою органів виконавчої влади та місцевого самоврядування залишились житлові будинки ОСББ та ЖБК", - наголосив начальник інспекції.

Леся, 29.09.2010 18:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини