ДЖКІ в Івано-Франківській області за результатами роботи серед 27 інспекцій посідає почесне друге місце

За результатами оцінки роботи територіальних органів в першому кварталі 2010 року Державна житлово-комунальна інспекція в Івано-Франківській області серед 27 інспекцій посідає почесне друге місце.

Про це «Малакаві» повідомили у Державній житлово-комунальній інспекції в області.

За перший квартал 2010 року, Державною житлово-комунальною інспекцією в Івано-Франківській області здійснено вісім перевірок суб’єктів господарської діяльності щодо дотримання діючого законодавства, норм, правил, стандартів у сфері житлово-комунального господарства.

«Шести підприємствам були видані Приписи про усунення порушень, виявлених під час здійснення перевірок. Про виявлені порушення проінформовано відповідних міських голів», — кажуть в інспекції.

Зазначимо, що за результатами перевірок інспекції в першому кварталі 2010 року, підприємствами було здійснено перерахунки вартості за не надані або надані в не повному обсязі житлово-комунальні послуги споживачам на загальну суму - 307,1 тис. грн. Про повернення ще 1,5 млн. гривень споживачам за матеріалами перевірки приймуть рішення правоохоронні органи.

old_editor, 04.06.2010 22:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини