Місто готове до виборів - Галіпчак

Івано-Франківськ на 100% готовий до майбутніх місцевих виборів.

Принаймні, так на ранковій оперативній нараді заявила начальник управління організаційно-інформаційної роботи і контролю Ганна Галіпчак.

"По календарному плану, розробленому ЦВК, ми проводимо підготовку до виборів, - каже Ганна Галіпчак. - З 11 вересня офіційно розпочався виборчий процес, до 15 жовтня мають бути створені виборчі комісії, а за 45 днів до виборів повинен бути створений міський міськимй виборчий комітет. Зараз у нас все йде по плану і поки проблем не виникає".

Більше 100 виборчих дільниць 31 жовтня працюватимуть в обласному центрі.

"Із них - 70 великих, 17 середніх, 10 малих та декілька спецдільниць, - інформує
начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Мирослава Думич. - На сьогодні ми маємо 176 тисяч 556 виборців і ще близько двох із половиною тисяч студентів, яких найближчим часом також внесуть до реєстру".

Мирослава Думич наголосила, що відділ реєстру виборців працюватиме щоденно і кожен, у кого виникнуть якісь запитання можуть звернутися до працівників відділу.

"Також усі, у кого сталися якісь зміни у документах, повинні звернутися до нас і повідомити про це, щоб не позбавляти себе виборчого права", - сказала Мирослава Думич.
Леся, 14.09.2010 14:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини