Народ повинен сказати владі своє ні - Тимошенко

  Якщо нинішню владу не зупинити зараз, то потім зробити це буде практично неможливо.

Таку думку висловила на учорашньому мітингу під стінами Верховної Ради Юлія Тимошенко.

"Або ми їх зупиняємо зараз, або вони будуть знати, що ми таку їх політику підтримуємо, - каже Юлія Тимошенко.

Вона наголосила, що не зважаючи на сумну статистику явки людей на місцеві вибори (20-30%), прийти на них повинен кожен.

"За тих, хто не прийде на вибори, точно вкинуть бюлетені, - говорить Юлія Тимошенко. - Кожен голос за Партію регіонів віддається за продовження політики відбору у людей останньої копійки вже на місцевому рівні".

За словами Юлії Тимошенко, опозиція буде до останнього вимагати відставки Табачника та Хорошковського й мараторію на підвищення пенсійного віку для жінок.

"Я думаю, що сьогодні в нашій країні тільки два пенсіонери - це Азаров та Янукович є дійсно щасливі. Як відомо, Азаров нещодавно сказав: “жити стало краще, жити стало веселіше". Це Азарову краще, а Януковичу веселіше, чи Азарову веселіше, а Януковичу краще?", - відзначила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко переконана, що влада зараз намагається перекласти усі свої помилки в економічній сфері на плечі українців.

"Це що – нова країна, яка з цими новими порядками, коли люди, які сьогодні в Україні внаслідок впродовж всіх дев'ятнадцяти років знущання над охороною здоров`я живуть 62-63 роки в середньому по Україні, а на пенсію потрібно виходити в 65? Навіть Франція, в якій більше 72 років тривалість життя, бореться, щоб до 62 років не підвищувався пенсійний вік, - каже Тимошенко. - Вам пояснюють, що це реформа, це зміни, які дадуть можливість вийти з економічної кризи, а насправді - це банальне перенесення тягаря, всіх економічних проблем на ваші плечі".

Зазначимо, що разом із Тимошенко, на пікеті були присутні: лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, заступник голови  ВО "Свобода" Ірина Фаріон, герой України Левко Лук'яненко, голова Комітету захисту України Дмитро Павличко та голова НРУ Борис Тарасюк.
Леся, 08.09.2010 14:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини