Пересувний звіринець у Франківську: страждають і звірі, і люди

  Пересувний звіринець, що на розі Стуса та Вовчинецької, уже другий місяць не дає спокою мешканцям міста. Перш за все люди стурбовані долею тварин, яких, за інформацією мешканців вулиці Стуса, практично не годують.

"В нас майже під вікнами, на розі вулиць Стуса та Вовчинецької, навпроти "Народного Дому", місяць тому облаштувався пересувний зоопарк. До них не видно, щоб була під'єднана вода, - розповідає "Малакаві" мешканка будинку на Стуса Галина Катринець. - Навколо нього вже страшний сморід. На такій спеці тварини сидять на відкритій місцевості в клітках. Я не можу спокійно на це дивитися, чути як лев ричить постійно, не те що він мені заважає , а тому, що він, очевидно, голодний. Люди в зоопарк не ходять, але він чомусь не їде. Хтось говорив, що в них узагалі нема бензину (не знаю наскільки це правда), але, що тоді тварини їдять?".

Як повідомили "Малакаві" в мерії, дозвіл на зайняття такою діяльністю звіринець має від Міністрества культури. Тобто, виходить, що міська влада нічого з цим вдіяти не може, а зоопарк поїде тоді, коли захоче.

"Малакава" триматиме руку на пульсі цієї справи.
Леся, 03.08.2010 17:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини