На Майзлях з'явився майданчик для пляжного футболу

31 липня в Івано-Франківську під керівництвом студентського мера, чемпіона світу з кікбоксингу Віталія Мерінова, молодь міста довела до кінця ще одну добру справу для всього міста.  

Біля Бистриці Надвірнянської спорудили та відкрили новий майданчик для пляжного волейболу та футболу. Як сказала ведуча на відкритті майданчику, не один літр поту було пролито, коли при температурі +35С хлопці возили з річки пісок у той час, коли їхні знайомі купались та загоряли.

Як розповів Віталій Мерінов, за вісім днів роботи було завезено 810 тачок піску, два причепи піску привезли з іншого місця, оскільки на прилеглій території його вже не було. Деколи робота розпочиналась о 6:00 ранку, а завершувалась о 18:00 вечора.

"Бували моменти, коли хлопці падали духом, не могли вже працювати, але все ж таки твердо поставлена мета вела їх вперед", - зазначає Віталій Мерінов.

Отже, поле шириною в 15 метрів та довжиною в 30 метрів призначене для гри в футбол та волейбол. Тут є футбольні ворота та волейбольні стійки. Молоді люди все пофарбували та прибрали довколишню територію.

Загалом до роботи долучились близько 30 добровольців. Наймолодшому було всього 8 років, найстаршому — 23.  У роботі допомагали й працівники ЖЕО № 6.

У день відкриття відбулися змагання з волейболу, де вчасть взяли 12 команд.
Переможцями стали:
1. Dream Team;
2. ІФКФВ;
3. МВК.

Поле можна знайти на річці Бистриця Надвірнянська, за 500 метрів праворуч від мосту зі сторони мікрорайону Майзлі.

Леся, 02.08.2010 11:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини