Незабаром на Прикарпатті введуть у дію новий туристичний маршрут. Треба пропагувати наш туристичний край – Вишиванюк

Найближчим часом на Прикарпатті з'явиться новий туристичний маршрут.

Принаймні, так пообіцяв губернатор області Михайло Вишиванюк на сьогоднішній прес-конференції в редакції газети «Західний Кур'єр».

«Туристичний маршрут по Дністровському каньйону ми мали обкатати уже давно. Проте, негода внесла свої корективи і цей процес довелося відкласти, каже губернатор, Але найближчим часом ми його таки запустимо в дію».

Також очільник області повідомив про відкриття в області двох нових потужних заводів із вкладеними в них інвестиціями в сумі 350 мільйонів доларів США.

«Скоро й третій на піході. Сума інвестицій складає 250 мільйонів доларів США, говорить Михайло Вишиванюк, Ми не стоїмо на місці. Ми працюємо з інвесторами. Нам треба створити нові робочі місця із гідними умовами праці для людей. Правда, за цим стоїть велика праця, але ми до неї готові».

Не залишилось поза увагою Михайла Вишиванюка й питання наслідків стихії на Івано-Франківщині, що принесла значних збитків.

«Негода підказала нам необхідність побудови гідроелектростанцій, говорить голова ОДА, Щодо самої стихії, то, на мою думку, замість того, аби витрачати кошти на подолання наслідків стихій, слід робити усе, щоб їх не допустити».
Леся, 19.07.2010 21:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини