Наркотики збували на літньому майданчику в центрі міста — Валентин Данилюк

У Івано-Франківську виявлено точки збуту синтетичних наркотиків.

Про це на сьогоднішній ранковій оперативній нараді повідомив заступник начальника міського відділу міліції, підполковник Валентин Данилюк.

«Ми провели рейди по місцях масового скупчення молоді, - каже Валентин Данилюк, - Завдяки цій роботі було виявлено 9 випадків збуту наркотичних речовин. Два з них - це наркотики синтетичного типу».

Валентин Данилюк зазначив, що одним із місць збуду був літній майданчик в центрі міста.

«Проте дати 100 % гарантію того, що розповсюдження проводилося там систематично, я дати не можу. Поки йдуть слідчі дії. Після них ми уже зможемо робити певні висновки», — каже пан Данилюк.

Також Валентин Данилюк зазначив, що декілька днів назад був виявлений незаконний пункт прийому металобрухту, що знаходився в мікрорайоні Пасічна.

«Зараз пункт закритий. Проводиться робота в цьому напрямі й надалі»,— зазначив він.

Щодо випадків порушення правил дорожнього руху, то за минулий тиждень працівниками Державтоінспекції було зафіксовано 602 таких випадки.

«30 з них - це керування авто у нетверезому стані, - говорить підполковник, - І як не сумно відзначати, ця тенденція йде по наростаючій».

Валентин Данилюк відмітив, що від сьогодні збільшаться наряди міліції, які патрулюватимуть місця масового відпочинку людей. Також продовжаться рейди по місцях скупчення молоді, особливо по нічних клубах.

old_editor, 22.06.2010 18:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини