Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко відвідав Івано-Франківськ. Моя принципова позиція — я чутки не коментую

Зрозуміло, що інформація про моє призначення на керівну посаду в «Нашій Україні» - це або чутка, або інтрига. І те, і те мені нецікаво. Ситуація в партії стосується лише членів партії та її керівництва.

Про це екс-голова СБУ та голова ГІ «Оновлення Країни» Валентин Наливайченко сказав журналістам, перебуваючи із візитом на Прикарпатті.

Валентин Наливайченко зазначив, що його Громадська ініціатива має намір висуватися на вибори усіх рівнів. При цьому він наголосив, що на вибори йтиме не він, а працелюбні та відповідальні політики з усіх куточків України.

«Ми не залицяємось і не запрошуємо до себе ані бізнесменів, ані політиків. Для нас головне дві речі - це патріотизм і фаховість», - зауважив Наливайченко.

За його словами, це дасть можливість громадській ініціативі не перетворитись у фан-клуб якогось вождя, чи на колгосп політиканів.

Також Валентин Наливайченко зазначив, що він та його Громадська ініціатива «Оновлення країни» відкриті до співпраці та об’єднання всіх здорових патріотичних сил задля оновлення країни.



«Формат цього об’єднання є предметом відкритих обговорень та дискусій, до яких я закликаю всі політичні сили, котрі ставлять собі за мету захист суверенітету та демократичних цінностей в Україні,
- сказав він, - Ми не будуємо партійний проект, який передбачає офіси і мерседеси і всього іншого, чого набудували до нас. Наші члени – це ті люди, які працюють і з власної зарплатні можуть займатись громадською діяльністю».

Валентин Наливайченко відзначив, що концепція Оновлення країни» зрозуміла усім – це покращення економічної ситуації та забезпечення добробуту; подолання корупції та свавілля чиновників, забезпечення суверенітету та самостійності Україні.

«Громадська ініціатива «Оновлення країни» була презентована не, як політична партія або одноразовий проект, а як співдружність громадських організацій для створення програми оновлення країни, - каже Наливайченко, - Це оновлення буде проходити не з київських партійних офісів, а знизу, тобто з регіонів, тому що тільки так можна дізнатися про потреби людей. Необхідно впроваджувати реальне народовладдя. Зараз головна мета — до вересня вийти з реальною народною програмою оновлення країни» та винести її на всеукраїнський громадський форум».

Також у рамках візиту на Прикарпаття Валентин Наливайченко зустрівся з учасниками Івано-Франківської «Школи лідерів» - проекту, який протягом декількох років об’єднує молодих людей, котрі прагнуть змін на краще в своєму регіоні та Україні загалом.

«Я вважаю, що на заваді будь-яким реформам стоять «комуністи» , - відповів на одне із запитань Наливайченко»

На його думку, саме присутність старих комуністів в БЮТі, Партії Регіонів чи Нашій Україні гальмує процес інтеграційного розвитку та реформ в державі. Екс-голова СБУ бачить Україну сильною, демократичною та країною без комунізму.

На завершення зустрічі Наливайченко побажав молодим людям самореалізації.

«Активна позиція — це шлях до успіху. Саме вам належить майбутнє», — сказав він.

old_editor, 18.06.2010 13:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини