Лідер починається із прямої спини. ГО «Школа лідерів» проведе тренінгову програму «Літо-дітям 2010»

Франківську молодь будуть вчити, як стати лідерами. 22 червня, за підтримки ГО «Школа лідерів», розпочнеться тренінгова програма для дітей від 14 до 18 років під назвою «Літо дітям».

Про це на прес-конференції розповіли координатори програми.

В рамках акції передбачається проведення 10 інтерактивних занять тренінгових занять, які відбуватимуться двічі в тиждень і триватимуть 3 години. Також планується проведення 5 майстер-класів із відомими людьми Прикарпаття. Усі учасники програми отримають відповідні сертифікати.

«Ці прогарами не є новинкою, - каже провідний тренер Школи Лідерів Анна Шийчук, - Але у наших тренінгах буде одна особливість - ми намагалися підійти до занять так, щоб розділити їх на дві частини. Одна - де діти будуть просто гармонійно розвиватися. Друга ж передбачає розвиток комунікативних навичок та вироблення особистісних лідерських якостей».

Анна Шийчук зазначає, що здобуття лідерських якостей дуже важка справа. Як зазначає вона, лідер - це людина, яка завжди знає, що хоче і завжди із рівною спиною йде по житті.

«Але ми зробимо усе, щоб діти від нас узяли все по максимуму, - каже Анна Шийчук, - Ми дамо дітям безпечний простір для спілкування, дамо можливість спробувати щось нове у їхньому житті. Вони матимуть можливість отримати новий досвід та нові враження, які їм безперечно допоможуть стати лідерами».

old_editor, 17.06.2010 16:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини