У липні до Калуша надійде 86 млн. грн. Все буде під контролем, й ніхто ні копійки не вкраде — Вишиванюк

Відбулося засідання Ради регіонів, на якому було представлено план реформування у всіх сферах життя країни. Серед них економіка, освіта, сільське господарство.

Про це журналістам розповів голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк.

«Дійсно, ми розглянули план таких реформ, - говорить Михайло Вишиванюк, - На Раді були також представники Світового Банку, які схвалили такі реформи».

Михайло Вишиванюк каже, що за кілька років Україна стане в один ряд із найрозвиненішими країнами світу.

«Увесь цей план спрямований на одну мету – за 10 років вивести нашу країну у 20 найкращих країн світу, - каже губернатор, - Програма реальна і те, що вона буде втілена в життя, я ніскільки не сумніваюся».

Також Михайло Вишиванюк каже, що уже на початку липня до Калуша надійдуть перші кошти, які обіцяні державою на ліквідацію екологічного лиха.

«Не все так швидко. Треба мати відповідні документи, щоб якісно взятися до роботи, - каже голова ОДА, - Цей проект по ліквідації уже погоджений у всіх відповідних Міністерствах і перші 86 мільйонів надійдуть в першій декаді липня. Все буде під контролем й ніхто ні копійки не вкраде».

Щодо Городенківського цукрового заводу, то Михайло Вишиванюк переконаний, що незабаром усі конфлікти щодо власника вичерпаються, й він запрацює в нормальному режимі.

«Як тільки ми знайшли інвестора та збудували гарну вертикаль, що дозволило заводу запрацювати, відразу з’явилося багато охочих ним управляти, - говорить Михайло Вишиванюк, - Але це все швидко закінчиться й завод буде працювати, адже засаджено багато площі цукровим буряком й треба з нього робити цукор».

old_editor, 06.06.2010 19:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини