До Дня Івано-Франківська привезуть гурт «DAZZLE DREAMS». Кошторис заходів 400 тис. грн. — мер

Цьогоріч івано-франківці на День міста будуть їсти торт, вчитися ковальській майстерності, обирати Красуню Івано-Франківська, танцювати та співати під гурт «DAZZLE DREAMS».

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, проблем, щодо фінансування заходів, яких до святкування Дня міста передбачено чимало, немає.

«Є рівень довіри до влади тих, хто бере участь у заходах, — каже мер, — Узагалі, увесь кошторис свята складає близько 400 тисяч гривень. Це гроші як міста, так і кошти спонсорів. Цього року ми вирішили виходити із реалій, тобто із того, що реально маємо».

Зазначимо, що розпочнуться святкування 7 травня в приміщенні міської ратуші, прийомом офіційних делегацій, серед яких будуть і делегації з Австрії, Польщі, Латвії, Румунії, Чехії, Грузії та Росії.

Уже традиційно, у місті пройде Свято Ковалів в якому участь візьмуть майстри із 23 країн світу. Також франківців порадують тортом, яким знову пригощатимуть усіх охочих біля ратуші та святом морозива, яке пройде 8 травня у Парку Шевченка.

Молодіжний рок-концерт на площі біля озера, вистава львівського театру вогню «Воскресіння», фінал чемпіонату КВН КАВАЛЄРКА, конкурс Красуня Івано-Франківська - це ще далеко не увесь перелік святкових заходів присвячених 348-річниці надання Івано-Франківську Магдебурзького права.

old_editor, 30.04.2010 21:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини