В театр їде ревізор. Що це: планова перевірка чи перші кроки до зміни керівництва?

Вчора до облмуздрамтеатру повинна була завітати комісія обласної ради та управління культури з незрозумілою для театралів перевіркою

За інформацією працівників театру, повідомлення про перевірку надійшло лише вранці. Як пояснили директору театру Ростиславу Держипільському, до театру навідається комісія з облради та управління культури щодо перевірки документів, які подаватимуться в прокуратуру.

«Я трохи збентежений цією новиною, — каже директор театру. — Чесно кажучи, підстав перевірки я не розумію. Сподіваюся, якихось несподіваних речей не буде».

В управлінні культури ОДА про цю перевірку говорять як про планову, яка вже пройшла у філармонії, й проходитиме у інших закладах культури.

«Це звичайна перевірка щодо впорядкування системи орендної плати. Це швидше колективна нарада, а не перевірка, й про прокуратуру взагалі не йде мова», - пояснює начальник управління культури ОДА Володимир Федорак.

Про мету такої перевірки більше, на разі, не відомо. Проте, збентеженість директора театру дає підстави думати, що перевірка не зовсім планова, адже про планову перевірку повідомляють не в останній день.

old_editor, 09.04.2010 14:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини