Івано-Франківська «Говерла» знову розчарувала своїх уболівальників

В надзвичайно принциповому матчі 21 туру баскетбольної Суперліги проти МБК «Миколаїв» говерлянам вкрай необхідна була перемога, адже в турнірній таблиці суперник можна сказати дихав в спину, відстаючи від команди Мурзіна усього на одну перемогу.

Зазначимо, що миколаївський колектив є прямим конкурентом «Говерли» за місце у плей-оф Суперліги і забігаючи наперед слід сказати, що після того, як франківці у цьому матчі поступилася, боротьба за останню путівку до плей-оф загострилася іще більше.

Початок гри проходив під диктовку господарів. Зробивши на перших хвилин хороший ривок 8-2, до яких Спаркс додав іще п’ять пунктів, франківці відверто заспокоїлися. Із трибун раз по раз лунали фрази типу «оце ми їм сьогодні накидаєм»! Проте після цього говерляни заспокоїлися й дали гостям можливість відігратися - 17-16 на користь Миколаєва після першої 10-хвилинки.

Друга чверть відзначилася запеклою боротьбою. Обидві команди не хотіли відпускати один одного в рахунку, але все ж більше знову пощастило гостям - 39-34.

Вже у третій чверті миколаївці повністю освоївшись на майданчику «Говерли» завдяки своїм лідерам Яйлу, Лаву та МакКлінтоку почали нарощувати перевагу. Тим часом гра не клеїлась у Спаркса, який раз по раз «загравався» з м’ячем, забуваючи про партнерів. Все ж, під завісу чверті, ривок команди Мурзіна 10-2 і «Говерла» знову у грі.

Останній відтинок поєдинку пройшов у нервовій боротьбі, з якої все ж «на щиті» повернулися гості - 73-70. Надважлива перемога корабелів й прикра поразка "Говерли" повернули інтригу у боротьбі за 8 путівку до плей-оф.

Після матчу головний тренер «Говерли» не приховував свого розчарування підсумком гри.

«Дуже прикро через поразку у такій важливій грі. Початок був для нас дуже хорошим, але не вдалося закріпити цю перевагу. Ми дуже ретельно розбирали гру «Миколаєва» і нічого нового наші суперники не показали сьогодні. Але те що, що Лав за МакКлінтоком накидали нам сорок очок на двох стало для нас серйозною загрозою. Натомість ми зіграли нижче своїх можливостей у нападі через ряд невпевнені дій наших ключових гравців, — каже Євген Мурзін, — Значно більшого я сьогодні чекав від Улянко, Ревзіна, Кудрявцева та інших».

old_editor, 18.03.2010 16:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини