Франківським комуністам знову побили вікна в офісі. Такі дії пов’язують із створенням нової більшості. Заява

Комуністи Прикарпаття в чергове переконуються, що місцевим псевдо патріотичним силам та владі не дорогий політичний спокій у нашому регіоні. Так у ніч на 12 березня невідомими особами знову були розбиті вікна у партійному офісі обласної та міської організації Комуністичної партії України. Попередній факт стався у ніч на 9 березня. На цей раз націонал-фашисти використали молоток, який пробивши скло влетів у приміщення обкому.

Обласний комітет Компартії України заявляє, що подібні дії жодним чином не вплинуть на діяльність комуністів та знімає з себе будь-яку відповідальність за можливу реакцію та дії з боку прихильників комуністичних, антифашистських ідей стосовно націонал фашистів.

Обком КПУ пов’язує ці провокації з принциповою, незмінною позицією КПУ з багатьох питань та створенням у парламенті нової більшості.

Обком КПУ звертається до правоохоронних органів з вимогою не допустити в подальшому подібних інцидентів та вжити необхідних дій для покарання винних.

Комуністи Івано-Франківщини закликають усі політичні сили обговорювати спірні питання за «круглими» столами, а не методами політичних провокацій, що не роблять честі та підривають репутацію області та міста Івано-Франківська як «п’ємонта» демократії.

Ні політичним екстремістам!

Івано-Франківський обласний комітет

Комуністичної партії України

old_editor, 12.03.2010 16:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини