Третяк: В Америці захисники тварин можуть облити шубу зеленкою. Не уявляю, що я б зробила з ними, якщо б мені пошкодили мою річ

«Італійська коза – моя улюблена загортка», - про це сказала директор івано-франківського комунального підприємства «ТРК Вежа» Олена Третяк в інтерв’ю місцевій газеті «Західний кур’єр», відповідаючи на запитання журналіста, чи носить вона натуральне хутро.

«Так, я дуже люблю носити натуральне хутро, — зазначила Олена Третяк, — У мене є три шуби – одна з каракулю, друга з нутрії і ще дублянка з італійської кози – моя найулюбленіша загортка».

Директор «Вежі» також сказала, що не визнає штучного хутра: «Натуральні шубки дуже престижно виглядають, вони теплі і приємні для тіла. Треба вже і шапку хутрову придбати, адже голова на морозі мерзне. Моя мрія, мабуть, як і кожної жінки, отримати в подарунок від чоловіка норкову шубу. Надіюсь, на наступну зиму буду мати таку загортку. Моя дочка розповідає, що в Америці захисники тварин можуть облити шубу зеленкою чи навіть підпалити. Не уявляю, що я б зробила з ними, якщо б мені пошкодили мою річ. Слава Богу, у нас хутро можна сміливо носити».

Як повідомила «Малакаві» Олена Третяк, вона як і будь-яка жінка любить дорогі речі, в яких себе почуваєш комфортно. «Я думаю, що любити такі речі — це не гріх», — сказала Олена Третяк.

old_editor, 12.03.2010 15:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини