«Луцьк» і «Олімпія» подарували шанс на чемпіонство «Експресові»

27 лютого центральний матч чемпіонату Західноукраїнської аматорської хокейної ліги (ЗУАХЛ), який у Луцьку провели між собою однойменна місцева хокейна команда і калуська "Олімпія", не приніс бажаних дивідендів жодному клубові. Суперники зіграли внічию 3:3, фактично подарувавши цим нічийним результатом шанс на здобуття золотих медалей чемпіонату своєму основному конкурентові в боротьбі за найвищі нагороди – львівській команді "Експрес".

Львівським хокеїстам, які 28 лютого на власному льодовому катку СК "Медик" обіграли команду "Явір" (Яворів) з рахунком 6:3, тепер для того, щоб посісти найвищу сходинку п’єдесталу пошани, залишається тільки не втратити очки в чотирьох матчах, що мають ще зіграти в чемпіонаті з посередніми командами. З них, як вважають деякі вболівальники "Олімпії", сенсацію у поєдинку з "Експресом" може створити хіба що рівненський "Фаворит", який посідає п’яте місце в турнірній таблиці.

Щодо поєдинку "Олімпії" у Луцьку, то після першого періоду калуські хокеїсти поступалися з рахунком 1:2. У дебюті другого періоду лучани закинули ще одну шайбу, але "Олімпія" зуміла відігратися, тому команди пішли на другу перерву при рахунку на табло – 3:3.

Свідками ще більш відкритої атакуючої гри калушан і лучан були глядачі в третьому періоді, але більше закинутих шайб вони так і не побачили. Щоправда, за кілька секунд до фінального свистка реальний шанс все-таки забезпечити собі перемогу в цьому матчі втратили господарі льодового катка. Суддя призначив в цей момент буліт у ворота "Олімпії", однак лучанин Сергій Русанов виконав його невдало. Голкіпер калуської команди кинуту ним шайбу впіймав у ловушку.

Після зіграних у суботу і неділю календарних поєдинків в чемпіонаті ЗУАХЛ на перших позиціях в турнірній таблиці ще продовжують перебувати "Олімпія" і ХК "Луцьк". Вони мають в своєму активі по 46 очок, які набрали за результатами 18 проведених ігор. Третє місце посідає львівський "Експрес" (16 ігор – 42 очки) а четверте – команда "Явір" з Яворова (19 ігор – 40 очок), яка вже по суті втратила можливість стати бронзовим призером чемпіонату ЗУАХЛ сезону 2009-2010 рр.

Василь Ткачук

old_editor, 03.03.2010 15:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини