Франківські маршрутки повністю безпечні для пасажирів, кермують ними мало не святі водії, а у ДТП винні пенсіонери — Бабій

У Івано-Франківську водії маршруток правил не порушують. У всьому винні пасажирі похилого віку.

В цьому переконаний заступник начальника управління транспорту МВК Василь Бабій.

«Наші пішоходи забули правила дорожнього руху. Переходять вулиці де хочуть, як хочуть і коли забажають, — розповідає «Малакаві» Василь Бабій, — Від цього і почастішання випадків ДТП за участю пішоходів».

Василь Бабій впевнений, що шум, створений навколо того, що водії маршруток зовсім не уміють водити, поширюють пенсіонери, які заходячи до маршрутки навіть не тримаються за поручні.

«А дорожнє покриття зупинок бажає бути кращим. І коли водій рушає, він змушений пробуксовувати. Від цього і деякий дискомфорт у пасажирів, — каже Василь Бабій, — Я гадаю, що не потібно створювати з цього проблеми».

Щодо технічного стану міських маршруток, то заступник начальника міського управління транспорту запевнив, що він відповідає усім належним вимогам.

«Кожного дня проводиться передрейсовий огляд транспортного засобу. Я наголошую - кожен день, — каже Василь Бабій, — Технічний стан наших маршруток відповідає усім вимогам. Нашим пасажирам безпечно їздити у міському транспорті».

old_editor, 22.02.2010 12:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини