Незаконно встановлену рекламу демонтовуватимуть. Деякі власники реклами переводять стрілки на нервовохворих пацієнтів

22 лютого 2010 року КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» розпочне роботу над демонтажем незаконно встановлених рекламних конструкцій.

Про це повідомила сьогодні на прес-конференції директор Центру Вікторія Шахоріна.

«На сьогодні із заявами щодо отримання дозволу на узаконення розміщеної реклами звернулися власники 22 конструкцій. Багато хто нецензурно висловлюється, інші з дня на день обіцяють зняти конструкції», — каже Вікторія Шахоріна.

Демонтаж конструкцій здійснюватиметься за кошти комунального підприємства. Вартість демонтажу одного біл-борда, як зауважила Вікторія Шахоріна, становитиме півтори-дві тисячі гривень, які, згодом, власники конструкцій у судовому порядку зобов'язані будуть компенсувати. Крім того, на власника реклами накладатимуться штрафні санкції у розмірі 70 гривень за день.

На прес-конференції директор комунального підприємства на практиці продемонструвала, як власники реклам реагують на повідомлення про демонтаж їхньої реклами.

Цікава розмова відбулася з власником реклами, лікарем, що лікує алкоголізм та нервові зрушення.

За його твердженням, рекламу могли розмістити його вдячні нервовохворі пацієнти.

«Я працюю у Львові й мене не цікавить, чому мій мобільний номер телефону знаходиться на рекламі у Івано-Франківську. Це можуть бути мої пацієнти», - каже лікар.

old_editor, 19.02.2010 17:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини