Міський бюджет потерпає від незаконно встановлених рекламних конструкцій. У той же час тарифи на рекламу влада знижує — Шахоріна

Минулого року до місцевого бюджету надійшло 2 млн. 100 тис. грн. від зовнішньої реклами. При цьому, як розповідає директор «Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру» Вікторія Шахоріна, містом розміщено 138 незаконно встановлених великих конструкцій, окрім яких ще є й малі рекламні конструкції.

Цікаво, що незважаючи на недостатність коштів, які надходять до міського бюджету від реклами, міська влада спромоглася знову знизити тарифи.

«З огляду на те, що податок на встановлення зовнішньої реклами був прив'язаний до мінімальної зарплати, сьогодні тариф на встановлення такої конструкції у нас був би вже дорожчим, як у Києві. Проте, міська влада знизила тарифи на конструкції в середньому на 30-40 %, зваживши на звернення підприємців», — каже директор комунального підприємства.

Як стверджує Вікторія Шахоріна, від однієї незаконно встановленої конструкції міський бюджет втрачає від 500 до 700 гривень.

Вже з наступного тижня КП «ІФМРІЦ» від попереджень переходить до конкретних дій згідно закону.

old_editor, 19.02.2010 16:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини