На реалізацію генплану міста необхідно мільйон гривень з міського бюджету — Чолій

Уже кілька років управління архітектури та містобудування Івано-Франківська говорить про початок коректури меж міста. Єдине, що стримує початок роботи — це відсутність коштів, кажуть в управлінні.

«Угоду для розбудови міста ми ще не укладали, адже без належного фінансування це зробити не можливо. На сьогодні ми розпочали аерозйомку, як необхідний елемент для реалізації генплану міста», — каже заступник начальника управління архітектури Ігор Чолій.

За словами заступника головного архітектора міста, діючий генплан не є застарілим, адже він повинен діяти до 2026 року. Проте, через бум будівництва, що спостерігається у місті останні роки, він був зреалізований дещо швидше, через що й вимагає оновлення.

На сьогодні для того, щоб розпочати реалізовувати новий генплан Івано-Франківська, необхідно, щоб міська влада при затвердженні бюджету виділила мільйон гривень.

«До ухвалення нового бюджету ми не можемо розпочати будь-яку роботу. Лише 350 тисяч гривень потрібно на проведення аерозйомки та 600 тисяч гривень для початку роботи. Цими коштами ми поки що не володіємо», — каже Ігор Чолій.

old_editor, 18.02.2010 14:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини