Анушкевичус готується до виборів. Каже, що всі свої передвиборчі обіцянки перед молоддю виконав

Робота молодіжного міськвиконкому у 2009 році зробило Івано-Франківськ передовим містом в Україні за розвитком молодіжної політики.

Принаймні так вважає міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.



«Розвиток молодіжної політики — це одна із моїх передвиборчих обіцянок, — сказав Віктор Анушкевичус, — За період моєї каденції відбулася маса заходів і я можу із впевненістю сказати, що Івано-Франківськ став передовим містом у розвитку молодіжної політики».

За словами мера, в кожному році проходило до 30 нових молодіжних акцій та заходів.

«Це і пропагування здорового способу життя, і різноманітні благодійні акції, це і проект «Молодь і Влада», багато екологічних проектів, такі, як прибирання берегів Бистриці, — каже міський голова, — Наразі близько 50 людей працює у ММВК - від студентів до бізнесменів і це показує рівень цього органу, який і надалі буде працювати на благо нашого міста, на благо нашої області».

Нагадаємо, що останньою помітною акцією молодіжного міськвиконкому є проведення футболу «В ім’я кохання» між командами «Амурчики» і «Купідончики», цікаво, що у футбол грали дівчата. «Після розминки, яку з дівчатами провели футболісти, розпочався матч «В ім`я кохання», — говориться в прес-релізі, дівчата «відпустили в нестримний політ не тільки повітряні кульки, але й власні серця». Молодіжний міськвиконком переконаний, що такі заходи сприяють популяризації здорового способу життя.

old_editor, 15.02.2010 14:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини