Прикарпаття нарешті отримало начальника управління юстиції

Згідно наказу міністра юстиції України 84-к Миколи Оніщука, начальником обласного управління юстиції призначено Володимира Ковальчука, який займав посаду першого заступника начальника управління юстиції протягом останніх років.

На урочистій церемонії призначення, на якій був присутній сам міністр, нового начальника привітали і голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник, і заступники губернатора Миколи Палійчука.

«Ваше управління юстиції має тепер усі можливості, щоб бути найкращими в Україні, — сказав міністр, — Я не поспішав із призначенням тільки тому, що Володимир Ковальчук справлявся зі своїми обов’язками і займаючи посаду першого заступника. Ви маєте задавати тон в культурі державного служіння».

Голова обласної ради Ігор Олійник, вітаючи нового начальника управління юстиції, сказав, що ця посада є дуже відповідальною в краї і відзначив особисті та професійні якості Володимира Ковальчука.

«Володимир Ковальчук - дуже хороший фахівець і прекрасна людина, — сказав Ігор Олійник, — У нас найкраща область, найкращі люди і найкраще управління юстиції».

Володимир Ковальчук, приймаючи вітання відзначив, що посада, на яку його призначили, забов’язує до дій та праці, але все ж пообіцяв залишитися таким, як і раніше.

old_editor, 12.02.2010 17:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини