Представники РЦОЯО визначили зміни, ухвалення яких покращило б результативність роботи центру

Як заявив директор РЦОЯО Богдан Томенчук, на зустрічі з представниками Регіонального центру в Тернопільській, Закарпатській та Чернівецькій областях, у підготовці до ЗНО не виникає проблем, які не можливо вирішити. Єдина проблема, яка є постійною — це фінансова, проте і їй представники регіонального центру знаходять вирішення.

Представники РЦОЯО у інших областях, які підпорядковуються Івано-Франківському центру, окреслили коло питань, невирішеність яких ускладнює підготовчу роботу до ЗНО.

«Одне зі злободенних питань, яке хвилює, це врегулювання статусу тих областей, де немає ЦОЯО. Більшість представників центру не можуть займатися виключно цією справою, адже це не основне їх місце роботи. Хотілося б чіткого визначення структури», — каже Юрій Шаринюк, представник Регіонального центру у Тернопільській області.

Серед пропозицій представників РЦОЯО у інших областях, було запропоновано здійснення соціологічних досліджень, проведення моніторингу якості та готовності педагогів у підготовці дітей до ЗНО.

old_editor, 12.02.2010 16:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини