Відповідь Дмитра Шлемка на відкритий-лист Зіновія Шкутяка

«Спростувати своє звинувачення, щодо причетності Шкутяка до розповсюдження антисемітських листівок на адресу кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко – це ввести в оману галичан. Я цього робити не буду, бо це правда! Це лише штаб під керівництвом Шкутяка займається технологіями визначеними на дві літери «Б» - «Бруд і Брехня».

Я завжди стояв на позиції правди, порядності і принциповості в політиці. А тому хочу звернути увагу Шкутяка на те, що лідер Партії регіонів Янукович 4 лютого публічно заявив про перемовини з депутатами «Нашої України» з метою створення коаліції. Переконаний, що «шкутяки» у фракції «Наша Україна» вже давно цього очікують, бо завзято підігрують та підтанцьовують регіоналам у всіх їхніх намірах принизити виборців, завадити їм зробити чесний та справедливий вибір на користь України та на її найголовніше надбання - демократію.

Хочу також звернути увагу Шкутяка на «Заяву Народного Руху України щодо дій Президента Ющенка на підтримку Януковича та політичну ситуацію в країні». У Заяві йдеться про «…зраду і голосування за правки до Закону про вибори в редакції від партії Януковича….., які відкривають шлюзи для масових фальсифікацій». Також у Заяві РУХу відзначено, що «…народ повинен знати ці імена. Це рідний брат Президента Петро Ющенко, кума Віктора Ющенка Оксана Білозір. А далі за алфавітом: Аржевітін С.М., Бут Ю.А., В»язівський В.М., Григорович Л.С., Гуменюк О.І., Давивденко А.А., Джоджик Я.І., Довгий С.О., Каськів В.В., Кендзьор Я.М., Кириленко В.А, Клименко О.І., Костенко Ю.І., Кріль І.І., Круць М.Ф., Кульчинський М.Г., Ляпіна К.М., Мойсик В.Р., Оробець Л.Ю.,Парубій А.В., Палиця І.П., Слободян О.В., Стойко І.М., Ткач Р.В., Тополов В.С.,Шкутяк З.В.».

Не знаю, чи зрозуміло буде Шкутяку, але фарисейство та політиканство у політиці українці вже засудили у першому турі виборів, залишивши за межами статистичної похибки багатьох кандидатів у Президенти.

Переконаний, що свій вирок отримають і «шкутяки» найближчим часом. Час балаканини вже минув. Життя змушує політиків робити конкретні справи для добробуту людей та для розвитку України.

Перед нами вирішальний день – 7 лютого, коли треба забути про свої меркантильні образи, інтереси та припинити словоблудство. Сьогодні Україна потребує захисту, рішучих дій заради того, щоб не повернутися у минуле і завадити «шкутякам» використовувати політику, як власний чи сімейний підряд. Україна має бути цивілізованою європейською державою, де кожний українець має почуватися захищеним та впевненим у свій завтрашній день, у щасливе майбутнє своїх дітей, у тому, що його не зроблять рабом на своїй землі, де пануватиме бандитизм та побори. Ми повинні захистити самі себе від реваншу антиукраїнських сил, а тому прийти на вибори і проголосувати за Україну, за справедливість, за свою мову, віру, за вистраждану нашими батьками і дідами незалежність, за право жити та працювати у країні, що сповідує європейські норми та принципи».

Народний депутат України Дмитро Шлемко

old_editor, 05.02.2010 14:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини