Ющенко, задля власного працевлаштування зраджує інтереси України, випрошуючи у Януковича «теплі» посади для своєї свити— Романюк

Факт підписання змін до закону про вибори Президентом Віктором Ющенком є черговим красномовним підтвердженням його зради всіх моральних, політичних і правових цінностей, здобутих Майданом.

Про це говорить Юрій Романюк, керівник фракції БЮТ в обласній раді.

За його словами, саме задля перемоги Ющенка у 2004-му році всіма демократичними силами робилося термінові зміни у виборче законодавство, аби унеможливити перед так званим третім туром будь-які фальсифікації, «каруселі» та інші зловживання у маніпулюванні вільним волевиявленням громадян.

«Сьогодні Ющенко, працюючи по зрадницькій угоді з Януковичем, робить все, щоби Україна вшосте втратила свою незалежність. («Україна шість разів проголошувала незалежність і п’ять разів її втрачала» – В.Ющенко). Таким чином кожному громадянину України стає зрозуміло, що Ющенко, задля власного працевлаштування та працевлаштування своє збанкрутілої команди з Банкової зраджує національні інтереси України, принизливо випрошуючи у Януковича «теплі» посади для своєї свити», — каже Юрій Романюк.

old_editor, 05.02.2010 14:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини