У 2009 році ми порушили та довели до завершення 51 справу — Мирослав Книгницький

Сьогодні у Івано-Франківську відбулася зустріч голови обласного територіального відділення антимонопольного комітету України Мирослава Книгницького із громадськістю, на якій комітет прозвітував про підсумки роботи у 2009 році.

«У 2009 році ми порушили та довели до завершення 51 справу, — говорить Мирослав Книгницький, — Це справи, що стосуються зловживанням монопольним становищем та недобросовісною конкуренцією. До того ж влада не сприяє розвитку конкуренції в місті».

Протягом 2009 року територіальним відділенням було здійснено перевірки 30 суб’єктів господарювання, 10 органів влади. За цей час припинено 176 порушень конкурентного законодавства, зокрема на ринку охорони здоров’я : ТзОВ «Багофарм», ТзОВ «Актив-ІФ» та ТзОВ «Аксіс» — оштрафовано на 31 тисячу гривень за необґрунтоване підвищення цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення у період загострення епідеміологічної ситуації, кабельного телебачення: КП «Ефір», ТРК «Діскавері», ПП «Телекомпанія РАЇ» — 30 тисяч гривень за зловживання монопольним становищем, низку підприємців щодо недобросовісної конкуренції та державних закупівель.

old_editor, 29.01.2010 16:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини