Офіційна інформація щодо вибуху у поїзді №627. Винний провідник, що приніс газовий балон

Львівська залізниця офіційно повідомляє, що 24 січня о 17:18 при відправленні поїзда №627 сполученням Чернівці-Київ зі станції Лужани, у третьому вагоні з голови поїзда стався вибух газово-повітряної суміші. У результаті цього постраждали дев’ять осіб, у тому числі і двоє провідників. Усіх їх було оперативно доставлено в опікове відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні з діагнозом термічний опік обличчя і рук І-ІІІ ступеня.

Станом на 12:00 25 січня комісійно підтверджено перебування у лікувальному закладі трьох осіб – двох провідників та одного пасажира.

У ході розслідування встановлено, що провідники, порушуючи діючі правила, принесли у вагон побутовий газовий балон ємкістю три літра з метою використання його для приготування їжі.

Під час слідування поїзда через зміну температурного режиму стався витік газу із балона. Почувши запах, провідник вирішив викинути балон і в момент його виносу в тамбур, через високу концентрацію газу стався вибух газово-повітряної суміші. Одразу після надзвичайної події на залізниці було створено комісію, яка проводить службове розслідування. Постраждалим Львівська залізниця виплатить матеріальну компенсацію.

ПРЕС-ЦЕНТР

ДЕРЖАВНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНО-ГАЛУЗЕВОГО

ОБ’ЄДНАННЯ «ЛЬВІВСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»


old_editor, 25.01.2010 17:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини