Поправки у списки вноситимуться щодня, включаючи й вихідні, в усіх районах області — начальник обласного ДРВ

Перший тур виборів минув, проте залишив невирішені проблеми. Так, значна кількість виборців не знайшла можливості проголосувати 17 січня через невиправлені помилки у списках. Як повідомили «Малакаві» в Івано-Франківському обласному відділі Державного реєстру виборців, ті люди, які до початку першого виборчого туру не змогли виправити помилки у списках, матимуть можливість зробити це до другого туру.

«Поправки у списки вноситимуться щодня, включаючи й вихідні - 23-24 січня в усіх районах області. Помилки будуть виправлятися щодо конкретних осіб, осіб, які знайшли незначну помилку у даних та осіб, які за рішенням суду змогли проголосувати на перших виборах», — розповідає Ігор Владика, начальник ДРВ у області.

Ігор Владика зауважив, що окружні виборчі комітети усієї області передають попередні списки виборців на виправлення згідно з Постановою №112 від 19 січня поточного року.

«Єдиний округ, який поки що не передає попередні списки - це № 84, тобто Івано-Франківський. Зараз вони розглядають питання про передачу цих списків, проте, є сумніви, що рішення, яке вони приймуть, буде позитивним, що порушує дану Постанову. На разі ми чекаємо рішення», — повідомив Ігор Владика.

Більшість помилок, що є у списках, за переконанням начальника ДРВ у області, швидше є неперевіреними списками ще з 2006 року, що пояснює велику кількість помилок, що у списках -2010.

old_editor, 24.01.2010 11:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини