«Говерла» - «Будівельник» — 62-91. Зараз ми не можемо сконцентровано грати усі 40 хвилин — Мурзін

Івано-Франківська «Говерла» продовжує «тішити» рідних уболівальників. Цього разу розгромною поразкою від лідера регулярного чемпіонату Суперліги київського «Будівельника».

В переддень матчу склад «Говерли» поповнив черговий новачок — це атакуючий захисник із США Едді Ард, який, забігаючи наперед, непогано дебютував перед вибагливими франківськими вболівальниками, набравши 7 очок.

За першу половину гри підопічні Євгена Мурзіна ні в чому не поступалися іменитому супернику, а настрої на боротьбу навіть перевершували киян. Як результат, досить пристойні 32-40 на користь гостей при хорошій грі Фрейзера, Кудрявцева та Таккера.



На початку третьої чверті «говерляни» своєю активністю під кільцем суперника та завдяки злагодженим діям у захисті наблизились до «Будівельника» на 3 пункти, але в подальшому завдяки зіграності та стабільності складу, гості пішли у відрив, тим часом господарі втрачали м’яч у простих ситуаціях та не закидали штрафні кидки.

В останньому відтинку матчу «Будівельник» здійснив останній «магістерський» ривок 19-0, який остаточно поховав надії не тільки на якийсь прийнятний результат у цьому матчі, але і результат кубкової дуелі в цілому.

«Після гри, яку ми показали проти «Пульсару», нам довелося провести велику роботу. Сьогодні мені сподобалося те, як команда діяла впродовж трьох чвертей. Але зараз ми не можемо сконцентровано грати усі 40 хвилин, проте перші 30 хвилин були дуже оптимістичними. Не скажу, що сьогодні перед командою стояло завдання будь-що перемогти сильного суперника, швидше налагодити командну взаємодію у захисті, — сказав головний тренер «Говерли» Євген Мурзін, — Основне завдання на сьогоднішній день в нас все ж таки спрямоване на чемпіонат Суперліги, а саме: на найближчі виїзні поєдинки проти «Хіміка» та «Одеси», а також домашньої гри проти «Дніпра». Ці три матчі стануть ключовими для «Говерли», адже прояснять турнірне становище у чемпіонаті».

old_editor, 13.01.2010 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини