Виборчі дільниці Прикарпаття на сто відсотків готові до виборів, однак є незначні організаційні моменти – Юрій Лесюк

На виборах напруженість доходить до краю, три найбільші фаворити виборів 2010 шукатимуть будь-яких дрібниці чи неточності, аби оголосити вибори недійсними. Однак такої собі незалежної точки зору або спостерігачів над спостерігачами не буде, спостерігачів і від міжнародних організацій буде мінімум, говорить голова обласного КВУ Юрій Лесюк.

Організувати таких незалежних спостерігачів в середині країни не було можливості через брак фінансування, у громадський організацій немає законного права для цієї мети. За словами Юрія Лесюка, по дільницям постійно їздитимуть міжнародні наглядачі, але постійно затримуватись на одній із них не будуть. Юрій Лесюк каже, що між КВУ та міжнародними спостерігачами налагоджені стосунки, в разі порушення їх повідомлять одразу.

Від того наскільки підготовлений склад виборчих дільниць залежить хід виборів, зазначає голова обласного КВУ. Так, в разі неправильного її оформлення, скарги не приймуть, а на цьому можна зіграти на користь одного з кандидатів.

Вчора працівники КВУ відвідали виборчі дільниці області. Юрій Лесюк каже, що практично всі вони готові до виборів, проте є незначні організаційні моменти.

old_editor, 13.01.2010 15:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини