Володарями гран-прі фестивалю «Діамант Карпат» стали циркачі з Харкова та вокалістка з Білорусі

У місті Яремчі на Прикарпатті завершився Другий міжнародний фестиваль вокального хореографічного та циркового мистецтва «Діамант Карпат». Гран-прі фестивалю повезли до Харкова юні артисти цирку студії «Бенефіс», а спеціальний приз від директора фестивалю Олександра Саримсакова поїхав до Білорусі разом з вокалісткою Анною Клімовою.

Організатором фестивалю вокального хореографічного та циркового мистецтва «Діамант Карпат» вже другий рік поспіль є Благодійний фонд сприяння розвитку культури та мистецтв «Вікторія», який очолює поет, композитор, номінант Книги рекордів України у номінації «Людина – унікальні можливості» за встановлення рекорду з пішої ходи на відстані 550 км у травні 2009 року Олександр Саримсаков .

У «Діаманті Карпат-2010» взяло участь понад три сотні учасників різних вікових категорій майже з усіх регіонів України та з-за кордону. На суд журі було представлено майже сотню номерів у виконанні солістів, учасників вокальних,циркових, хореографічних студій та хорових колективів.

За галицькою традицією першими учасників та гостей фестивалю привітав місцевий гуцульський вертеп.

За словами керівника танцювального колективу «Натхнення» з Феодосії Світлани Меньшової (перша премія), такі фестивалі дають можливість не лише проявитися молодим талантам, а й сприяють цікавому спілкуванню та взаємозбагаченню творчо обдарованої молоді.

Зіркове журі очолював Влад Яма. У складі журі були актори Віктор Андрієнко та Василь Бендас, організатор фестивалю «Талановиті діти України» Вікторія Бодня, танцюрист Олександр Лещенко та російський шоумен Володимир Кесаров.

old_editor, 12.01.2010 19:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини