«Говерла» знову поступилася «Пульсару». Американські легіонери приїхали практично неготовими до матчу — Мурзін

Хоча вихід до наступного раунду обидві команди вже вирішили, все ж матч у Івано-Франківську був важливий для розподілення місць у групі «А».

Господарі вийшли на гру в ранзі явного фаворита і відповідно дещо розслабленими. Гості не знітилися і вразили суперника відлагодженою командною грою. За перші 5 хвилин «Говерла» зуміла закинути тільки одного разу, натомість «Пульсар» за цей період набрав 16 пунктів. Підопічні Євгена Мурзіна помітно нервували, але все ж до кінця першої чверті зуміли зібратися та дещо наздогнати суперника - 21-11. За усю другу чверть команди на двох накидали лише 10 очок - 26-16.

Початок другої половини виправдав усі сподівання рідних уболівальників – «Говерла» просто «розірвала» суперника 16-2. Фрейзер та Спаркс ніби прокинулися і на майданчику показували фінти та робили передачі в стилі НБА. В середині четвертої чверті знову Спаркс організував ривок господарів 10-2 і здалося, що перемога уже «в кишені» - 55-48. Але чергова розслабленість та активні дії суперника, особливо ветерана Коваленка привели до того, що «Говерла» знову поступилася «Пульсару», але вже перед рідними уболівальниками.

«Звісно ж, ми в цьому матчі готувалися виключно на результат, перед гравцями стояло чітке завдання перемогти. Очевидно, новорічні канікули гравці провели по-різному. Зараз в мене дуже багато претензій до легіонерів, які не показали ту гру, на яку я розраховував. І це незважаючи на те, що я ще перед матчем попереджав своїх підопічних, що сьогодні буде дуже нелегка гра. Але до моїх слів деякі гравці поставилися, відверто кажучи, несерйозно. Зокрема, американські легіонери приїхали практично неготовими до матчу. Нам залишається тільки зробити правильні висновки. Переконаний, що це хороший урок як для команди, так і для тренера», — сказав Євген Мурзін, головний тренер БК «Говерла».

old_editor, 06.01.2010 19:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини