Сьогодні, щоб отримати дозвіл на зайняття будь-якою діяльністю потрібно 54 дні та хабарі в сумі 3300 гривень — Борис Андресюк

Для країни з населенням 46 мільйонів та положенням в центрі Європи ганебним є те, що дві головні посадові особи, а саме: Президент та премє’р-міністр не можуть знайти між собою спільної мови.

Таку заяву вчора на прес-конференції зробив Борис Андресюк, довірена особа кандидата в президенти України Сергія Тігіпка.

«Люди втратили повагу до влади, — говорить Борис Андресюк, — якщо її не повернути то країна з року в рік буде потерпати, і врешті ми втратимо керованість державою».

Борис Андресюк вважає, що необхідно якнайшвидше відновити усю вертикаль влади, вирішити ряд економічних питань та повністю делегувати всі наші економічні відносини.

«Сьогодні, щоб отримати дозвіл на зайняття будь-якою діяльністю потрібно 54 дні та хабарі в сумі 3300 гривень. У світі на це потрібно відправити листа з проханням і через 2 тижні отримати відповідь, — каже Борис Андресюк, — А наші підприємства, на яких за рік понад 5,5 разів працюють різні державні перевіряючі інституції — це не правильно. Потрібно змінювати ці бюрократичні устої».

old_editor, 06.01.2010 17:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини