Шкутяк заявив, що 4 роки для Франківська були втрачені. Й висловив припущення, що губернатор для області залишиться незмінним

Зіновій Шкутяк, керівник штабу Ющенка у області, переконаний у перемозі «свого» кандидата. Складається думка, що усі результати уже заздалегідь відомі, залишається лише провести «формальні» вибори, щоб створити образ «чесності», але ,можливо, це лише «соломинка потопаючого».



«Припускати кандидатуру на посаду губернатора області у разі перемоги Тимошенко чи Януковича — це не моя робота, — заявив Шкутяк, коментуючи запитання журналістів. — Тим паче, що я переконаний, ні одна, ні інший не переможе на виборах».

Зіновій Шкутяк, зауваживши, що робота мера значно важча, як нардепа, з неохотою підсумував й роботу свого наступника на посаді міського голови Івано-Франківська.

«Не хочу коментувати наші стосунки із сьогоднішнім мером. Це не доречно й не коректно. Проте, можу сказати, що останні чотири роки для Івано-Франківська були втрачені стосовно розвитку економіки та розвитку міста», — заявив Зіновій Шкутяк.

old_editor, 28.12.2009 18:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини