Івано-Франківська «Говерла» перемагає у Дніпродзержинську

Феєричним та супердраматичним видався матч між дніпродзержинським «Дніпро-Азотом» та івано-франківською «Говерлою». Тільки в овер-таймі гостям вдалося вирвати перемогу.

Перша десятихвилинка гри була за господарями і не в останню чергу завдяки Юрісу Умбрашко, який раз за разом влучав із-за триочкової дуги. Але вже в другій чверті у складі «Говерли» прокинулися Спаркс, Фрейзер, Ревзін та Кудрявцев, і гра вже проходила за переваги гостей. 40-39 – з таким очковим багажем команди пішли на велику перерву.

Від початку третьої чверті перевага «Говерли» стрімко почала зростати – Спаркс та Фрейзер раз по раз закидали м’яча у кільце деморалізованих господарів, які цей матч проводили без свого найкращого бомбардира Едмундса Габранса і сягнула 14 очок. Правда, слід зазначити, що «Азот» не склав зброї, і вже до закінчення матчу таки зумів наздогнати гостей та вийти вперед. За 21 секунду до кінця гри, маючи перевагу в 2 бали, азотівці отримали право на пробиття двох штрафних кидків, але американський легіонер «ДніпроАзота» Ламар Карім змарнував нагоду. Цим і скорився Дерел Такер, перевівши гру в овер-тайм, в якому завдяки Спарксу, що в цьому матчі набрав 29 балів, франківці швидко відірвалися на 8 пунктів і вже не підпускали до себе дніпродзержинців в рахунку. Вольова перемога команди Мурзіна – 85-91.

old_editor, 21.12.2009 13:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини