Студенти таки згодилися на проїзд у маршрутках по 2 гривні, але через кілька днів «свободівці» дали задній хід — Ігор Гнатів

Зустріч студентської «Свободи», перевізників та представників влади таки відбулася наступного дня після студентського пікету.

11 грудня вони сіли за стіл переговорів й, за словами начальника управління транспорту Ігора Гнатіва, дійшли словесної згоди.

У зустрічі взяли участь троє перевізників, троє представників студентства, серед яких активіст «Свободи» Василь Попович, та координатор Ігор Гнатів.

«Основними домовленостями стало те, що студенти таки згодилися на проїзд у маршрутках по 2 гривні. Влада разом з перевізниками теж пішла на компроміс й погодилася у зимовий час продовжити курсування маршруток після 22:00. Також перевізники запропонували студентам свої безкоштовні послуги для екскурсій містом та областю», — повідомив «Малакаві» Ігор Гнатів.

Умови компромісу студенти повинні були розглядати до 15 грудня, від них вимагалося письмове погодження та список маршрутів, час роботи яких потрібно продовжити після 22:00.

Проте, за словами того ж управління транспорту, 15 грудня до міської ради з рішенням від студентів прийшов «свободівець» Андрій Грималюк, якого на зібранні не було, й заявив, що єдиний компроміс — це маршрутки по 1,50.

Цю заяву виконком прийняв й доля вартості проїзду у маршрутках вирішуватиметься на засіданні міськвиконкому.

old_editor, 17.12.2009 19:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини