Фан-клуб Ющенка вчора розповідав, який їх лідер хороший

«Буде Ющенко – буде Україна» — під такими агітаційними лозунгами пройшов вчора регіональний форум Конгрес української інтелігенції за участі Президента Віктора Ющенка.

Після більш як півгодинного спізнення Віктора Ющенка, який, уже давно не приходить на заходи вчасно, очевидно, вважаючи, що всі просто мають сидіти і чекати його, бо він ПРЕЗИДЕНТ (мабуть, про елементарні норми вихованості й етикету він не чув), форум врешті почався.

На жаль, для журналістів, він перетворився на збори фан-клубу Віктора Ющенка, під керівництвом його кума, губернатора Прикарпаття Миколи Палійчука. У кожному своєму виступі вони наголошували, який пан Ющенко хороший політик, і що немає в країні майбутнього без нього. Мовляв, лише Ющенко знає історію України (мусимо засмутити учасників фан-клубу, історію України знає і кожен школяр, який більш-менш нормально вчиться в школі), лише він дбає про традиції українського народу і відстоює українське (до речі, Тягнибок теж відстоює такі ідеї, проте пробитися у Президенти не може).

Фан-клубівці переконували, що «Ющенко — це президент, який визначений долею, і за нього треба йти й голосувати» (цікаво чиєю долею визначений, і яка ворожка це сказала).





old_editor, 11.12.2009 19:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини