Якщо виграє Вона – ви всі програєте – Віктор Ющенко

Президент України Віктор Ющенко з повагою відноситься до людей, які підтримують того чи іншого кандидата, це права тих людей, говорить гарант.

Про свої відносити із Юлією Тимошенко Віктор Ющенко сказав, що це дві різні системи цінностей. Однак, кинути камінь в город свого конкурента не посоромився.

Віктор Ющенко наголосив, що наразі бюджет не виконується на 30 %, такого за 18 років не було ніколи. «Ще 12 місяців назад державний борг складав 80 мільйонів, зараз вже 285 мільйонів», — сказав вчора в Івано-Франківську Президент. Звідси випливає, що за вісім місяців кожна українська родина боргує 18 тисяч гривень, це річний фонд оплати праці кожного працюючого, говорить Віктор Ющенко.

Крім того, Віктор Ющенко запевняє, що звільнення міністра оборони було безпідставним. Юлія Тимошенко звинуватила його у хабарництві, але розслідування показало, що не було жодних фактів хабарництва. «Ми вже 6 місяців без міністра оборони», — говорить Віктор Ющенко.

Президент України звинувачує прем’єр міністра у постійній економічні імпровізації. Віктор Ющенко каже, що ще не було такого, щоб за 20 днів до Нового року не було бюджетної резолюції. Після чого Віктор Ющенко сказав, що твереза людина таку політику не підтримає. «Ще не було такого прем’єр-міністра, який би завдав стільки шкоди країні», — каже Віктор Ющенко.

Президент наголосив, що ніхто із відомих кандидатів не говорить про членство в НАТО та ЄС, при цьому він наголосив, що Україна завжди була європейською державою, і нам час додому – в Європу. А Юлії Тимошенко Віктор Ющенко порадив спробувати написати слово НАТО без помилок.

Резюмуючи свій виступ Віктор Ющенко сказав, що якщо виграє Вона – то ви всі програєте, чим заслужив бурні оплески.

old_editor, 11.12.2009 18:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини