Віктор Ющенко задоволений результатами свого президентства протягом чотирьох років

Президент України Віктор Ющенко вчора на регіональному форумі в Івано- Франківську сказав, що його найбільшою мрією є те, щоб нація пишалась кожним прожитим роком, він же вважає, що чотири роки його президентства були саме такими.



Гарант, підсумовуючи роки свого президентства, наголосив, що нема причин постійно говорити як все погано, мовляв, і економічні темпи у країні зростають, попереду лише Литва, іноземні інвестиції теж зросли з 8 мільйонів доларів до його президентства до 38 мільйонів доларів тепер. «Кожен місяць протягом чотирьох років ми отримували по 1 мільйону доларів іноземних інвестицій», — сказав Віктор Ющенко.

Україна, говорить гарант, вийшла на новий соціальний рівень, і цим треба пишатись, народжуваність перевищує смертність, а невдовзі і зовсім спостерігатиметься абсолютний приріст населення, за народжування дітей матері отримують допомогу, і Віктор Ющенко каже, що хай там як його за це не критикували, але країна вже не в списку вимираючих націй.

Президент зазначив, що за останні чотири роки євроінтеграційна політика була найактивніша, ніж за всі роки незалежності. Більше того, політики стали більш коректними та толерантними. До прикладу, Віктор Ющенко наводить передвиборчу ситуацію 2004 року, коли він прибув до Донецька, де не дозволяли літаку приземлитись, бритоголові хлопці стояли з агресивними плакатами, портрети Віктора Януковича висіли «у всій красі», а його, Віктора Ющенка, у формі СС. «Тепер у Донецьку висять фото пані Тимошенко, пана Яценюка», — сказав Віктор Ющенко. Особливо вразило гаранта при прибутті у Льві те, що перший портрет, який він побачив, був саме з Віктором Януковичем.





old_editor, 11.12.2009 17:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини