«Говерла» — «Ферро-ЗНТУ» — поразка в чемпіонаті та перемога в кубку

Двояке враження залишило протистояння між франкіськими баскетболістами та гостями із Запоріжжя, які в турнірній таблиці займають почесне перше місце. Якщо у матчі чемпіонату, що проходив у суботу, події у черговий раз розгорталися дуже драматично і знову в кінцівці не на користь «Говерли», то вже у неділю, у матчі кубку Суперліги, на які суперники виставили далеко не основний склад гравців, господарям вдалося перемогти без особливих проблем. Хоча, навряд ця перемога їх втішила, тому що з останнього місця в кубковій турнірці «ведмеді» так і не втекли, а в чемпіонаті, як повітря, необхідно перемагати.

В суботньому матчі чемпіонату, що у черговий раз зібрав аншлаг у залі коледжу фізвиховання, баскетболісти «Говерли» продемонстрували жагу до перемоги, яку, на жаль, не змогли підкріпити майстерністю та концентрацією у кожному епізоді, особливо в кінцівці поєдинку. Якщо перша чверть завершилась на користь господарів 17-9, то другу виграли запоріжці - 18-30. Надалі гра проходила на зустрічних курсах, але навіть 22 очки та 8 передач Патріка Спаркса не допомогли «Говерлі» зачепитися за очки. Чергова перемога лідера Суперліги 71-86.

В неділю, без Спаркса та Фрейзера франківці поступилися тільки у першій чверті поєдинку. У подальшому перевага «Говерли» тільки зростала. Як результат — 74 - 65 — друга домашня перемога «ведмедів» у кубку Суперліги

old_editor, 07.12.2009 16:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини