Сьогодні у центрі Франківська чиновники складали пазли

Сьогодні в Івано-Франківську свою повагу до хворих на ВІЛ-СНІД демонстрували чиновники та медики. У центрі міста був складений спеціальний пазл з 5 частин, кожну частинку мав прикріпити до пазлу високопосадовець.

За словами організатора акції Андрія Микитина, кожну з п’яти частин було надіслано голові ОДА, міському голові, головному лікарю центру СНІДу та начальнику управління охорони здоров’я.

Не всі запрошені були особисто, однак віддати шану та показати свою небайдужість до проблеми прийшли делегати від чиновників. Ніхто не бажав, щоб його ім’я зганьбили, бо це була умова акції – якщо запрошена людина не прийде їй кричатимуть «ганьба». Особисто був лише начальник управління охорони здоров’я Любомир Малофій.

Така акція за словами Андрія Микитина, відбувається по всій Україні, організатори запрошують тих осіб, яких вважають за потрібне.

«Акція – не піар високим чинам, а можливість прийти і показати, що вони солідарні до людей хворих на ВІЛ та СНІД», — говорить Костянтин Василишин старший соціальний працівник БВХ «Солідарність».

old_editor, 01.12.2009 20:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини