РК «Роланд» посів друге місце у південно-західній зоні

У неділю, 29 листопада завершили свій сезон регбісти івано-франківського «Роланда».

Хоча останню офіційну зустріч в рамках чемпіонату серед команд вищої ліги регбісти провели значно раніше, ще до запровадження карантинних заходів, завершення сезону знаменувала двостороння гра і вручення срібних медалей за друге місце у регіональному чемпіонаті.

Останній чемпіонат проходив за скороченим регламентом, оскільки нова формула передбачає весняно-осінній цикл. Івано-франківці грали у південно-західній зоні , де їхніми суперниками були команди одеського «Політехніка», львівського «Сокола-2» та регбісти РК «Тернопіль».

Незважаючи на те, що наші земляки вперше виступали на такому рівні, лише одесити зуміли випередити їх у групі. Другий етап чемпіонату, який мав пройти за кубковою системою, не був проведений через складну епідеміологічну ситуацію. Тому і були визнані офіційними переможцями і призерами команди, які показали кращі результати у групових турнірах.

Зараз команда вже готується до наступного сезону і сподівається довести всім скептикам, що цьогорічний результат не був випадковий.

У команді «Роланд» стабілізувався склад гравців, більшість яких ще з дитячої команди, організованої в середині 90-их років у загальноосвітній школі №25, робили перші кроки у маловідомому виді спорту.

Вже з впевненістю можна говорити, що у Івано-Франківську з’явилась ще одна команда, яка всерйоз і надовго обіцяє представляти наше місто і область на змаганнях найвищого рівня у країні. Впевненості додає і той факт, що у ДЮСШ-2 відкрито відділення регбі, у яких займаються діти , які навчаються в районах шкіл №15, №17, №25, а також учні школи-інтернату в Угорниках.

old_editor, 01.12.2009 16:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини