Влада три роки не відшкодовує перевізникам вартість проїзду пільгових категорій пасажирів — Соловей

Перевізники Івано-Франківська не отримують відшкодування за перевезення пасажирів пільгових категорій.

Про це сьогодні на прес-конференції сказав лідер Громадського Форуму Юрій Соловей, підкресливши, що єдиний перевізник, який отримує такі відшкодування — це «Електроавтотранс».



«Зростання вартості проїзду у транспорті — це спроба влади перекласти свою бездіяльність на плечі простих людей. Оскільки влада не компенсує перевізникам, як це передбачено законом, витрати на пенсіонерів, власне підняттям цін на проїзд у транспорті влада намагається замилити всім очі», — говорить Юрій Соловей.

За його словами, перевізники не відстоюють свої права стосовно обов'язкових відшкодувань через те, що вони бояться міську владу, адже саме міська влада розподіляє маршрути між перевізниками.

Тепер, підписавши рішення про безкоштовне перевезення пенсіонерів у громадському транспорті, перевізники не зможуть виставити претензії до влади про відшкодування за проїзд громадян пільгових категорій, адже вони офіційно погодилися зі змінами.



«Пройде два тижні, й про те, про що говорить сьогодні Громадський Форум, заговорять й перевізники, збагнувши, що вони залишилися обманутими»
, — підсумував Юрій Соловей.

old_editor, 01.12.2009 19:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини